Palvelut

Palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja joustavasti. Toimeksiannot tulevat pääsääntöisesti saman päivän aikana ja lähetykset tulee toimittaa perille seuraavaksi päiväksi. Suomi on laaja maa, emmekä tiedä tänään paljonko tavaraa huomenna kuljetamme. Tähän haasteeseen tartumme innolla ja kaikki toiminta lähtee tahtotilasta tehdä asiat oikein. Kaukokiito-verkoston avulla meidän palvelumme ylettyy Suomen joka kolkkaan. Päivin öin.

Perus- ja lisäpalvelut

PERUSPALVELU sisältää Tiekuljetussopimuslain piiriin kuuluvan maantiekuljetuksen kuivassa kuormatilassa, ulkolämpötilassa. Palveluun kuuluu nouto ja jakelu, kumpikin yhdessä osoitteessa ajoneuvon välittömässä läheisyydessä (max. 5 m) paikasta, jonne kuorma-autolla on esteetön pääsy. Kuljetus tapahtuu aikataulumme mukaisesti työpäivinä. Kuljettaja siirtää haarukkavaunulla kuljetuksen, jonka kokonaispaino on alle 2500 kg ja yksittäisen kollin paino alle 1000 kg.

LISÄPALVELUJA ovat mm. kuljetukset, jotka edellyttävät lämpötilasäätelyä, poikkeavaa aikataulua, sisään/kerroksiin kantamista, trukki- tai hiabnostoja tai lähetysten välivarastointia. Lisäpalveluna voimme laatia myös asiakirjat ja pyydettäessä yhteydenotot vastaanottajaan.

Kaukokiidon tietopankki

Kaukokiidon tietopankissa voit käydä tutustumassa mm. palvelumaksuihin ja rahditusperusteisiin, kuljetusvahinkotapauksen asiakasohjeeseen, Kaukokiidon laatu- ja ympäristö sertifikaatteihin sekä kuljetusalaa koskeviin laikeihin ja asetuksiin.