Tilaa kuljetus

Voit tilata kuljetuksen puhelinpalvelustamme tai sähköisen tilausjärjestelmän avulla. Ohjelmien avulla asiakas voi itse tulostaa viivakoodilliset rahtikirjat ja kollilaput sekä seurata kuljetusta. Ohjelmien käyttö on sopimusasiakkaille ilmainen, mutta edellyttää rekisteröitymistä.

Kaukoputki

Kaukoputki on uudenlainen verkkopalvelu Kaukokiidon asiakkaille. Sen avulla voit tehdä sähköisen kuljetustilauksen, tuottaa tarvittavat dokumentit, seurata lähetystäsi reaaliajassa ja tarkistaa sopimushintojasi tai jakeluaikatauluja. Kaukoputki on käytössäsi ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä.
Kaukoputkeen ->

Unifaun Online

Unifaun on Kaukokiidon yhteistyökumppaneiden ohjelma, jolla Kaukokiidon sopimusasiakkaat voivat tehdä sähköisiä kuljetustilauksia ja tulostaa viivakoodilliset rahtikirjat ja kollilaput.
Unifauniin ->

Kuljetustilaus.fi

Kuljetustilaus.fi on helppo ja nykyaikainen tapa tehdä kuljetustilauksia Suomen tehokkaimmilta kuljetus- ja logistiikkaketjuilta. Rekisteröitymisen jälkeen pääset tekemään kuljetustilauksesi valitsemaltasi yritykseltä.
Kuljetustilaus.fi ->

Kaukokiidon aikatauluhaku

Kuljetuksiin kuluva aika ja etäisyyshaku.
Siirry aikatauluhakuun ->

Autamme mielellämme palvelujen käyttöönottoon liittyvissä asioissa osoitteessa sahkoisetpalvelut@kaukokiito.fi ja puhelinnumerossa 010 510 1700.